Jawatan Kosong Lembaga Boya dan Api Sarawak (LBAS) - 13 Januari 2017

Jawatan kosong terkini di Lembaga Boya dan Api Sarawak (LBAS) Januari 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Boya dan Api Sarawak (LBAS) sebagai :

1. PENOLONG AKAUNTAN W29

Tarikh tutup permohonan : 13 Januari 2017
Lokasi : Sarawak
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong Lembaga Boya dan Api Sarawak (LBAS) - 13 Januari 2017

CARA MEMOHON :
Semua permohonan hendaklah menggunakan borang asal Unit Kewangan, (Blok A tingkat bawah) Ibu Pejabat Jabatan Laut Wilayah Sarawak yang boleh dimuat turun daripada laman web rasmi Jabatan Laut Wilayah Sarawak melalui pautan dibawah. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan gambar berukuran passport, termasuk salinan kad pengenalan, sijil-sijil persekolahan, dan telah diakui sah oleh pegawai-pegawai awam peringkat kanan gred 29 dan ke atas. Dokumen-dokumen ini tidak akan dikembalikan.

Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar ke alamat :

PENGARAH LAUT WILAYAH SARAWAK, 
di LOT 683, JALAN UTAMA, 
TANAH PUTEH, 93619 KUCHING, 
(KAUNTER UNIT KEWANGAN, TINGKAT BAWAH BLOK A) 

Calon-calon handaklah menggunakan sampul surat berukuran 23 sm x 32 sm.

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temuduga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka TIDAK BERJAYA.

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini

Jawatan Kosong Lembaga Boya dan Api Sarawak (LBAS) - 13 Januari 2017 Jawatan Kosong Lembaga Boya dan Api Sarawak (LBAS) - 13 Januari 2017 Reviewed by Unknown on 10:25 am Rating: 5
facebook LIKE PAGE DIBAWAH & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Powered by Blogger.