Jawatan Kosong Majlis Daerah Kampar (MDKampar) - 21 April 2017

Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kampar (MDKampar) April 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (keutamaan kepada Rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan) yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kampar (MDKampar) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN U29/U32
2. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN G29/G32

Tarikh tutup permohonan : 21 April 2017
Lokasi : Perak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kampar (MDKampar) - 21 April 2017

PERMOHONAN
Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan Majlis Daerah Kampar (MDKpr) yang boleh diperolehi melalui pautan dibawah. Permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar ukuran paspot, Kad Pengenalan, Sijil Persekolahan, kelulusan akademik dan dua keping sampul surat beralamat sendiri dengan setem RM0.80.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dikemukakan kepada :-

Yang Dipertua
Kompleks Pentadbiran Majlis Daerah Kampar,
Jalan Iskandar, 31900 Kampar,
Perak Darul Ridzuan.

Hanya calon yang berjaya selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga  dan keputusan pemilihan adalah muktamad. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam bulan daripada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonannya tidak berjaya.

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini
Jawatan Kosong Majlis Daerah Kampar (MDKampar) - 21 April 2017 Jawatan Kosong Majlis Daerah Kampar (MDKampar) - 21 April 2017 Reviewed by Unknown on 10:12 am Rating: 5
facebook LIKE PAGE DIBAWAH & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Powered by Blogger.