Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) - 04 Mei 2017

Jawatan kosong terkini di Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) Mei 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada rakyat Negeri Johor atau warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) sebagai :

1. PENOLONG PEGAWAI PENYEDIAAN MAKANAN

Tarikh tutup permohonan : 04 Mei 2017
Lokasi : Johor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) - 04 Mei 2017

PERMOHONAN
Permohonan hendaklah dengan menggunakan Borang MBJ.01 yang boleh diperolehi daripada Pejabat Menteri Besar Johor dengan cara datang sendiri pada waktu pejabat atau dimuat turun daripada laman web rasmi Kerajaan Negeri melalui pautan dibawah.

Borang-Borang yang telah lengkap diisi hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran pasport dan dokumendokumen seperti berikut : -
(i) Sijil Kelahiran
(ii) Kad Pengenalan
(iii) Sijil berhenti sekolah
(iv) Lain-lain sijil/Diploma/Ijazah/surat akuan berkaitan

Borang permohonan yang lengkap dipenuhi hendaklah dihantar ke alamat :-

PEJABAT MENTERI BESAR JOHOR,
ARAS 4, BANGUNAN DATO JAAFAR MUHAMMAD
KOTA ISKANDAR,
79502 ISKANDAR PUTERI,
JOHOR BAHRU.

Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temu duga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup permohonan hendaklah menganggap bahawa permohonan mereka TIDAK BERJAYA.

Iklan jawatan dan borang permohonan disini
Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) - 04 Mei 2017 Jawatan Kosong Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) - 04 Mei 2017 Reviewed by Unknown on 10:40 pm Rating: 5
facebook LIKE PAGE DIBAWAH & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Powered by Blogger.