Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - PELBAGAI JAWATAN & BIDANG

Jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) Julai 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) sebagai :

1. PENSYARAH PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK(DG 41)
2. PENSYARAH KOMUNIKASI MASSA (DG 41)

Tarikh tutup permohonan : 26 Julai 2017
Lokasi : Melaka
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - PELBAGAI JAWATAN & BIDANG

CARA MEMOHON
Permohonan hendaklah dibuat bersurat dan disertakan bersama :
i. Salinan Ijazah / Diploma / Sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan dan telah disahkan.
ii. Butir-butir peribadi dan salinan Sijil Kelahiran serta lain-lain sijil yang berkaitan hendaklah disahkan benar beserta sekeping gambar berukuran pasport.
iii. Permohonan hendaklah dibuat melalui borang rasmi yang boleh didapati melalui laman web Kolej Universiti Islam Melaka atau datang sendiri ke pejabat Pengurusan Sumber Manusia, Kolej Universiti Islam Melaka.
iv. Permohonan hendaklah dihantar bersama-sama salinan sijil berkaitan kepada:

PENDAFTAR
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA
BATU 28, KUALA SUNGAI BARU
78200 MELAKA
(U/P: UNIT PERJAWATAN)

Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Iklan jawatan dan syarat kelayakan disini
Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - PELBAGAI JAWATAN & BIDANG Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM) - PELBAGAI JAWATAN & BIDANG Reviewed by Unknown on 10:18 am Rating: 5
facebook LIKE PAGE DIBAWAH & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Powered by Blogger.