About Us

Jobs1m adalah portal weblog yang memaparkan info-info terkini bagi jawatan kosong terkini Kerajaan & Swasta di Malaysia . Segala info jawatan kosong diambil dari laman-laman website atau portal kerajaan, swasta dan sebagainya seperti jobmalaysia, jobstreet dan lain-lain. Jobs1m sentiasa menyediakan dan mengemaskini info,panduan & tip terbaru resume, temuduga serta jawatan kosong.

MATLAMAT

Kami bermatlamat untuk terus komited dalam menyalurkan informasi berkaitan dengan peluang pekerjaan yang terdapat di Malaysia khususnya kepada pencari kerja. Pihak Jobs1m juga sentiasa komited dalam menyalurkan dan memudahkan pencarian jawatan kosong yang paling popular, lalu diposkan pada weblog kami. Kami juga bermatlamat untuk terus menerajui dalam sumber info jawatan kosong di tangga teratas dan meyalurkan info secara PERCUMA.

KERUGIAN

Pihak kami di Jobs1m adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala bentuk kerugian samada dalam bentuk yang melibatkan kerugian kos, masa dan ketepatan maklumat yang disiarkan pada laman Jobs1m ini.

KOMEN

Pihak Jobs1m juga adalah sama sekali tidak akan bertanggungjawab diatas segala komen-komen yang ditinggalkan pada laman weblog ini, ia adalah menjadi tanggungjawab pemilik itu sendiri.

HUBUNGI KAMI

Sekiranya anda mempunyai sebarang cadangan membina, pertanyaan atau ingin memaklumkan info terbaru jawatan kosong kepada kami, sila hubungi kami (klik disini). Atau sekiranya mana-mana individu atau majikan yang mempunyai masalah dalam cara mengiklankan jawatan kosong, anda juga dibenarkan untuk terus menghubungi kami (klik disini).
About Us About Us Reviewed by Unknown on 10:17 am Rating: 5
facebook LIKE PAGE DIBAWAH & KLIK [X] UNTUK TUTUP Button Close
Powered by Blogger.